EVEN BIJKLETSEN

Oh jongens, ik log hier in, en zie dat mijn laatste blog alweer een maand geleden is. Had ik de flow net weer lekker te pakken, blijft het de afgelopen maand ineens toch weer even liggen. Als je mij op Instagram volgt, heb je alle updates de afgelopen maand toch voorbij zien komen, maar aangezien ik over het algemeen wel wat lang van stof ben (haha), hier toch ook nog even een stukje.

Norah
Inmiddels een echte peuterpuber. Grappig om deze ontwikkeling te zien, ze begint nu echt uit te dagen en grenzen op te zoeken. Soms lastig, soms grappig maar je merkt vooral dat het opvoeden nu echt mag gaan beginnen. Van over mijn oren tot achter het behang. 🙂 Gelukkig overheersen vooral de gezellige en leuke momenten, dus die slepen mij dan weer door die heerlijke peuterbuien heen. 🙂

Loes
Joehoe, ik dus! Met mij gaat het prima. De afgelopen tijd gaat alles lekker zijn gangetje, en dat voelt eerlijk gezegd meer dan heerlijk. Zo’n vreselijk degelijk en saai antwoord, maar goed, dat past inmiddels ook wel een beetje bij mij. 😉 Ik zit in een fijn ritme met werken (daar zal ik binnenkort nog eens een blogje over schrijven), tijd voor Norah, tijd voor mezelf, tijd voor het huishouden, tijd voor een sociaal leven en tijd voor ons als gezinnetje. Nu nog wat meer tijd voor mijn blog plannen. Ik moet zeggen dat ik wel écht toe ben aan die lente/zomer die goed door gaat breken, meine gutte. Ik zal vast niet de enige zijn maar ik krijg zo wel heimwee naar de zomer van vorig jaar.

Juni
Stiekem zie ik wel een kleeeein beetje op tegen volgende maand. Want man oh man, de maand juni wordt druk hier in huize Loes Johanna. De eerste week van de maand is manlief een week weg voor zijn werk, dan is hij één dag thuis, en vertrekt dan weer voor een week. Eigenlijk dus gewoon twee weken single mom life. Dan ben ik het tot op zekere hoogte wel gewend; Arian is vaker en voor langere tijd weg. Maar toch went het nooit, ik slaap slechter, vind het heftig om alle ochtend- en avondspitsen alleen te moeten doen en het is gewoon een stuk saaier. Het is toch gezelliger om ’s avonds samen uitgeput op de bank te kunnen ploffen. Maar goed, als hij terug is van die twee weken op zaterdagavond, vertrek ik op zondagochtend heel vroeg voor een spannende trip met mijn collega’s. Mega leuk maar vooral ook mega spannend. Ik ben voor het eerst 6 dagen weg bij Norah, en reis wel even 10 uur vliegen weg van haar. De week nadat ik weg ben geweest gaat manlief weer 2 dagen weg voor zijn werk en werk ik een dag in het weekend. Tel maar uit hoeveel wij die maand als gezin compleet zijn, haha.

Afgelopen maand
Gelukkig was afgelopen maand wel erg leuk en fijn, met veel leuke uitstapjes samen met Norah of met ons drietjes. Ik en wij hebben veel tijd gehad met onze vrienden en familie, en dat hoop ik ook vooral zo door te zetten. Er staat ook nog een plogje klaar met foto’s van mijn favoriete momenten van afgelopen maand, dus kom zeker nog een kijkje nemen om die te kunnen zien. 🙂

Bedankt voor het mee lezen en tot snel!

Eén gedachte over “EVEN BIJKLETSEN”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.