PLOG 9: OUI OUI PARIS

Bonjour! Ik zit nog even in de Franse sferen hoor. Dit was een mega leuke week. Maandag tot en met vrijdagochtend was lekker rustig, maar vrijdag middag vertrok ik met 7 andere collega’s naar Parijs. Voor de fun, een weekendje met het bezoeken van Versailles en uiteindelijk ook de stad zelf. Verwacht héél veel foto’s uit Parijs, haha. Kijken jullie weer mee?

Ik begin me dinsdagmiddag gelukkig weer iets beter te voelen na een paar dagen ziek op bed en bank, en zoek rustig aan een deel van mijn kledingkast uit met een vlog op de achtergrond.
Er komt een pakketje van Scoupy binnen die ik heb besteld. Een boodschappenpakket voor een bizar lage prijs. Het voelt een beetje als kerst, haha.
Onder andere dit zit er allemaal in, leuk om zo eens wat anders te kunnen proberen.
Via Instagram kom ik deze schoentjes tegen, ik kan het natuurlijk niet laten om ze te bestellen voor Norah.
Woensdagochtend is Arian thuis omdat hij ’s middags op reis moet, dus gaat hij met Norah naar Ballorig. Ik sluit ook nog even een uurtje aan.
Klimmen!
En nog even bouwen.
Trampoline springen met uitzicht.
Thuis lunchen we met restjes, heerlijk gevulde pasta met een zelfgemaakte pesto saus.
’s Middags barst het los, het lijkt wel sneeuw!
Tussen de buien door gaan we even naar de supermarkt in de buurt, waar ik heb gespaard voor korting op Kikker producten. Norah kiest zelf een boek uit en is helemaal trots. We hebben hem inmiddels ook al vaak gelezen, haha. Schot in de roos dus!
Norah’s nieuwe hobby; de plantjes water geven.
Voor het avondeten maak ik voor Norah en mij frietjes uit de oven. Madame vindt ze alleen bevroren ook erg lekker, gek kind.
Na het eten nog lekker in bad en naar bed.
Goedemorgen vrijdag, wij zijn weer klaar voor de dag!
We halen een paar boodschapjes en duiken nog even de Action in.
Het lijkt net of ze heel goed helpt he. 😉 Na drie handdoeken was ze er eigenlijk wel klaar mee.
Norah wordt opgehaald om een middagje bij haar tante en nichtjes te gaan spelen. Het verbaasde me al dat ze haar korstje zo snel op had, tot ik dit op haar stoeltje vind. Slim kind.
Ik rommel nog wat in huis en rijd naar mijn werk, vanuit waar we vertrekken naar Parijs. We zijn er klaar voor en hebben er zin in!
In Frankrijk worden we aangehouden, ze willen weten wat we komen doen en in de kofferbak kijken. Die moet open en mag gelijk weer dicht, aan die rotzooi daar durfden ze zich toch niet te wagen haha.
We zijn in ons huis’je’! Het was even zoeken maar het is prachtig.
De sfeer zit er goed in hoor.
Allemaal moe van de lange rit, maar een gezellige avond!
Goedemorgen zaterdag! We zijn om 09.00 uur al bij Versailles, en hebben er zin in!
Een van de meiden heeft dit helemaal goed uitgezocht en geregeld voor ons. We beginnen met een tour door de privé appartementen van de koning. Eerst nog even wachten, en natúúrlijk weer foto’s maken, haha.
De tour door het kasteel is prachtig.
Het ideale aan de tour is dat we daarna zelf in het gebouw mogen blijven, en zo ook een lange wachtrij voor de ingang skippen. Tip dus!
We zien uiteindelijk nog maar een klein deel van het kasteel, maar het is een hele gave impressie. Ik wil hier ooit nog wel eens twee volle dagen gaan spenderen, en met goed weer ook uitgebreid de tuinen ontdekken. Prachtig!
Het duurste taartje welke ik waarschijnlijk ooit zal eten, maar gelukkig wel heel erg lekker.
Het zonnetje schijnt dus na het taartje snel naar buiten!
We gaan ook nog even in de tuin kijken.
We verlaten het kasteel en gaan lunchen in de omgeving. We komen uit bij het Happiness Cafe, een hele goede keus. Ik geniet van mijn zalm skewers, heerlijk.
Ons plan was om Parijs in te gaan, naar de Eiffeltoren en tegen zonsondergang Tour Montparnasse op. Terwijl we zitten te lunchen horen we gelukkig op tijd dat de gele hesjes weer flink aan het huishouden zijn in de stad. Niet persé iets wat we op willen gaan zoeken. Het plan wordt dus gewijzigd en we rijden terug naar ons huis.
Ondertussen krijg ik deze foto van thuis, samen onder het bed aan het stofzuigen. <3

De rest van de middag maken we geen foto’s meer. We blijven met vier van de acht in het huis en doen vooral veel ‘this or that’ spelletjes. Twee gaan even shoppen en twee andere gaan boodschappen doen. ‘S avonds eten we heerlijke hapjes samen en hebben we een gezellige avond.

Goedemorgen zondag, ideaal zo’n privé styliste. Dat wil ik iedere dag wel. 🙂
We ontbijten, pakken in, ruimen op en verlaten ons mooie huis van dit weekend. Perfecte plek voor onze groep van acht. Gelukkig hebben we nog een paar leuke uren voor de boeg!
Chantal rijdt ons vakkundig door het centrum van Parijs, waarbij we onder andere langs de Notre Dame komen.
We zijn bij de Eiffel Toren!
Ik maakte vorig jaar op dezelfde plek dezelfde foto, deze plek is zo mooi, daar wilden we allemaal graag naartoe!
Natuurlijk weer een complete fotoshoot, dat snappen jullie wel hé?
Fotograaf in actie, haha.
Prachtige kleuren bij de toren!
Mijn favoriete foto van het weekend, kijk hoe prachtig die kleuren zijn?!
We springen weer in de auto, waar we over de rotonde bij de Arc de Triomphe rijden. Er staat nog flink wat ME, dus we rijden er maar snel voorbij.
We zijn bij de Sacre-Coeur, met een prachtig uitzicht aan het einde van al die trappen, haha.
We genieten van het zonnetje tussen de buiten door!
Ik kon Parijs niet verlaten zonder macarons. Ooh wat waren ze lekker!
Ik sluit hem af met deze te blije foto. Wat een heerlijk weekend en wat hebben we genoten! Ik ben zo ongeveer nog aan het bijkomen, maar het was het driedubbel waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.