2019: PLANNEN

Het jaar is alweer een maandje onderweg, al blijft januari toch maar een saaie en lange maand, haha. Gelukkig hebben we voor de komende 11 maanden al veel leuke dingen op de planning staan! Plannen waar ik nu al mega veel zin in heb! En bij deze ook graag met jullie wil delen. Lezen jullie mee wat er tot nu toe op de kalender staat voor dit jaar?

Februari
De maand is al begonnen, en het blijft sinds 2017 een bijzondere maand voor ons. Ik kan vooral niet geloven dat ons meisje deze maand gewoon alweer twee wordt. Twéé. Oke, de bevalling voelt al wat langer geleden, maar ze werd toch gisteren pas een? Maar goed, 12 februari wordt weer een mooie dag, en het weekend ervoor zal er natuurlijk een feestje zijn om deze bijzondere dag te vieren!

De maand begon al heel leuk, met een heel gezellig bezoekje van mijn lieve vriendinnetje Deborah. Omdat ze een weekje vakantie in de buurt hebben, ga ik ze woensdag samen met Norah nog een dagje opzoeken. En om de maand en het feest compleet te maken, gaan we ook nog een weekendje richting Den Helder, om op feest te gaan voor Lotte’s 2e verjaardag. Omdat het zo’n pokke eind rijden is, hebben we besloten een nachtje in een hotel op Texel te boeken. Kunnen we ook nog even naar de zeehondjes. 🙂 Ik heb (hopelijk) een fijne kamer geboekt met een aparte slaapkamer, zodat Norah lekker naar bed kan en wij nog een gezellige avond kunnen hebben. Zin in!

Maart
Tijdens de kerstborrel met mijn collega’s kwam ter sprake dat een aantal het plan hadden gemaakt om een paar dagen naar Parijs te gaan om kastelen en Versailles te bezoeken. Mijn oren begonnen meteen te klapperen, want Parijs + kastelen + Versailles wat al lange tijd hoog op mijn lijstje staat: ik wil mee! Het weekend is geprikt, er moet nog een leuk huisje geboekt worden, maar dit kan alleen maar leuk worden!

April
In april hebben Arian en ik allebei een weekje vrij van het werk. De eerste week vakantie in 2019! Vorig jaar hadden we in deze maand ook een week vakantie, en spendeerden we deze in Zeeland. We hebben daar inmiddels meerdere malen een héérlijk huisje van kennissen gehuurd. In een nog klein en schattig dorpje, het strand op loopafstand, een paar lekkere restaurants in de buurt, een buurt supermarkt met ’s ochtends de lekkerste verse broodjes; wat wil je nog meer voor een weekje vakantie? Niet gek dan ook dat we dat huisje dit jaar weer hebben geboekt, toch? 🙂 Hopelijk hebben we net zulk lekker weer als vorig jaar, maar sowieso kan ik niet wachten.

Juni
Vorig jaar oktober begon de voorverkoop voor het concert van P!nk in Amsterdam. Er bleek een American Express presale, en wat was ik blij toen bleek dat een vriend van manlief die creditcard had, én ik hem mocht gebruiken. De kaartjes waren al voor de start van de officiële voorverkoop in de pocket. Een concert die voor mij al mega lang erg hoog op mijn verlanglijstje staat. In juni is het zover; ik ben benieuwd!

Juli
Dat heerlijke huisje wat ik net beschreef in Zeeland? Ook mijn ouders hebben hem ontdekt, en hebben deze in juli voor twee weken geboekt. Ze zijn er ook met mijn verjaardag, ik kon nog wat dagen vrij nemen op het werk: je snapt denk ik al wel waar dit heen gaat. Norah en ik zullen ook een aantal dagen langsgaan. Hopelijk lekker weer, nog een paar dagen relaxen aan zee én daar mijn verjaardag vieren (31! slik).

Augustus
Eind vorig jaar werd een tweede concert van P!nk aangekondigd. Ik twijfelde lang; zal ik of zal ik niet? Ik wilde er al zo lang heen, en nu komt ze gewoon twee keer naar Nederland. Ik besloot eigenlijk om het niet te doen, het zijn natuurlijk dure kaartjes en misschien valt het tegen (yeah right, haha). Uiteindelijk hadden we rondom de start verkoop van de kaartjes een kleine financiële meevaller, dus bestelde ik ze tóch. Dus ook in augustus staat er een P!nk concert op de planning.

Aan het einde van de maand gaat het weer gebeuren: we gaan weer een grote reis maken! Ook dit jaar staat onze zomervakantie gepland vanaf eind augustus. En nu we met Norah nog niet aan de schoolvakanties vastzitten, ontstond toch al snel weer de wens om nog zo’n gave reis te gaan maken, net als in 2018. Genoeg plekken in Amerika die nog hoog op onze wensenlijst staan, dus zo geschiedde. We gaan weer naar Amerika! Dit keer gaan mijn schoonouders mee, voor hen de eerste keer dat ze een dergelijke reis gaan maken. Spannend natuurlijk, maar vooral ook heel erg leuk. En hoe fantastisch voor Norah, drie weken op pad met ook opa en oma erbij?! Ik ben heel benieuwd naar het reizen met een 2,5 jarige, maar ook dat zullen we weer mee gaan maken.

Voldoende leuke dingen om naar uit te kijken, zou ik zo zeggen. En wie weet wat er nog bij komt op de planning, we gaan het zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.