Photo Diary AUGUSTUS

Bel de kranten en stop de persen, ja jullie zien het goed. Er staat echt een nieuw blogje op jullie scherm. Was ook wel weer eens tijd na drie maanden, toch? Vond ik de tijd altijd al snel gaan, sinds Norah’s geboorte lijkt het nog tien keer zo snel te gaan. Yes, ook dat cliché is weer waar.

De afgelopen drie maanden heeft mijn laptop flink staan verstoffen, en daarmee dus ook mijn eigen plekje op het internet. Door het weer aan het werk gaan na mijn verlof, onze onwijs gave reis in juni, een sociaal leven en alle drukte die komt kijken bij het bijhouden van een huishouden, kwam het schrijven een beetje op de laatste plaats te staan. En als ik dan zin had om te schrijven, dan was de tijd er niet voor en als ik de tijd juist wel had, dan was de zin vaak ver te zoeken. Of zat ik achter mijn laptop naar een leeg scherm te staren. 😉

Maar goed, dan ga je (ik dus) het bloggen toch wel een beetje missen, en zitten jullie het resultaat nu te lezen. Of ja, jullie, datgene wat er nog over is van de club bezoekers die mijn blog voorheen trouw vonden, haha. Kijken jullie mee naar de foto’s die ik afgelopen maand maakte? Het is alweer 12 dagen september, maar toch leuk om nog even terug te blikken!

Voor mijn verjaardag op 29 juli kreeg ik deze prachtige bos bloemen van mijn oom en tante. Echt een gaaf zomerboeket!

Het is overal sale, dus ik shop flink wat leuke kleertjes voor Norah. Je ziet onder andere Tumble ’n Dry, Noeser, Hema, Z8 en Name It.

Mijn ouders zitten een week in een huisje in Zeeland, en we gaan een weekendje op visite. Op zaterdag bezoeken we Middelburg, wat een leuke stad!

Met dit soort prachtige straatjes. <3

’s Avonds nog een wandeling over het strand, heerlijk uitwaaien. Ging ook best goed met de kinderwagen met eb, bij het water was het zand hard genoeg om overheen te rijden.

Zondagochtenden.

We hebben deze maand samen ook heerlijk veel babydates. Bijvoorbeeld met Norah’s vriendinnetje Roos, het dochtertje van mijn collega die 2,5 week ouder is dan Norah.

Op 12 augustus is ons meisje alweer zes maanden oud. Waar is mijn mini baby’tje gebleven??

Spelen met Liv, terwijl de mama’s thee drinken en bijkletsen. 🙂

Genieten hoor, die twee extra vrije dagen elke week die ik kan spenderen met ons meisje.

Ik deed mee aan een winactie op Facebook van Koetjes en Kaartjes, en win dit gave invulboek! De volgende dag ligt hij al in de bus, super tof.

Hóe schattig ligt ze te slapen in de kinderwagen?

Helaas (voor mij) is Norah niet echt een knuffelkontje. Hier was ze heel verdrietig dus kwam ze lekker tegen me aan liggen. Even genieten voor deze mama hoor.

Mijn ouders hebben nog vakantie en mijn zus en haar gezin zijn op vakantie in België. Norah en ik gaan met mijn ouders een dagje op visite. Op deze manier konden neefje Cooper en Norah elkaar goed in de gaten houden, haha.

 

Ik shopte flink wat leuke legginkjes bij de Hema. Helaas zijn ze om Norah’s middel nog flink te groot, terwijl ze de lengte wel nodig heeft. Gelukkig is daar mijn mama to the rescue, en zet ze er extra elastiek is, waardoor ze nu perfect passen. 🙂

Fijn buiten genieten van het lekkere weer!

Voor hoe spontaan het kan met een baby, gaan manlief en ik op een zaterdag spontaan uit eten. Mijn schoonouders passen op onze nichtjes, dus Norah kon ook een paar uur daar terecht. We gaan eten bij Radio Royaal in Eindhoven, hele toffe plek!

Thuiskomen uit het werk met dit.. <3

Hoe tof is Norah’s nieuwe pakje? Gelukkig kon ze hem direct aan met de paar mooie dagen die we einde van de maand hebben.

We krijgen nog (zeer) verlate kraamvisite. Natuurlijk alleen maar gezellig dat ze langskomen, en als ze dan ook nog dit soort cadeautjes meenemen, kan het helemaal niet meer stuk. 🙂

Slapende baby’s, en dan vooral je eigen baby. Oh echt, zo veel liefde.

‘Ben ik echt alweer 28 weken ma?’ Ja, wij kunnen dat ook niet echt geloven Norah!

Zondagavond dingen: onze family planner voor de komende week invullen en een weekmenu samenstellen. Met ‘hulp’, haha.

Met het heerlijke weer kon Norah lekker in alleen een rompertje spelen.

En ik sluit mijn photo diary van augustus af met een heerlijke lunch. Op mijn dagen thuis probeer ik er voor mezelf toch een klein feestje van te maken. 🙂 Lekkere geroosterde boterhammetjes met gegrilde groenten!

Hopelijk vonden jullie het leuk weer eens wat van mij te horen en lezen. Wie weet lukt het me nu weer wat vaker een blogje te schrijven. 🙂

2 gedachten over “Photo Diary AUGUSTUS”

  1. Leuk om over je maand te lezen! Ik volg je al wel op Instagram, maar spiekte ook zo nu en dan eens op je blog om te kijken of je een nieuw berichtje geplaatst had. Wij hebben een dochtertje wat een paar weken jonger is dan Norah, dus ik vond het al leuk om je tijdens je zwangerschap te volgen en nu ook tijdens je moederschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.