Loes’ Photo Diary 13

Goedemorgen! Na een kleine radiostilte van mijn kant, deel ik vandaag toch graag weer een blogje met jullie. Inmiddels heb ik mijn eerste week werken na mijn verlof er weer op zitten, en is er weer een nieuwe fase begonnen, die van werkende mama. Het is pittig, zoeken naar een nieuw ritme, maar ook dat zal weer goed gaan komen! De laatste twee weken van mijn verlof heb ik nog zoveel mogelijk geprobeerd te genieten van Norah en onze fijne vrije tijd samen. Het leek me leuk om daar vandaag foto’s van met jullie te delen. Wel op een wat andere manier dan dat jullie de afgelopen tijd gewend zijn van mijn photo diaries, ik deel geen foto’s per dag maar graag de leukste foto’s en de fijnste momenten. Kijken jullie weer mee?

Nu terugkijkend op mijn verlof, heb ik vooral zo ontzettend genoten van de vrijheid samen, kunnen gaan en staan waar we willen, en het negen van de tien keer gewoon heerlijk rustig aan kunnen doen. Ook de voedingsmomentjes zijn nu extra waardevol, hier waren we samen aan het lunchen, haha.

Een favoriete ‘cheat’ maaltijd van manlief en mij; verse frietjes met salade!

Ik heb gelachen de afgelopen weken, het is tot drie keer toe (!) gebeurd dat manlief de sleutel op de deur had laten staan. Gelukkig kwamen wij er zelf achter, en geen voorbijgangers met verkeerde bedoelingen, daarom kan ik er nu natuurlijk ook hartelijk om lachen. 😉

Dit is zó heerlijk. <3 In mijn foute pyjama onesie, Norah helemaal tegen me aan gekropen. Gelukkiger maak je me niet hoor.

We gaan lekker veel wandelen samen, ergens op visite, gewoon een rondje wandelen, en vooral ook vaak wandelend boodschappen doen. En ja, met dat vele wandelen moest het natuurlijk een keer gebeuren. Volgens buienradar zou het droog blijven, de gigantische douche waar ik in terecht kwam bewees het tegendeel, haha. Gelukkig bleef Norah droog met onze fijne regenhoes voor de kinderwagen!

Deze foto plaatste ik ook al op Instagram een tijdje geleden, want wat heb ik genoten van het in bad gaan. Norah sliep, manlief had babyfoon duty, en ik kon heerlijk ontspannen met een kop thee en een tijdschrift. Ik kwam helemaal zen weer uit het warme water. 

We krijgen kraamvisite van een groep kennissen waar manlief vaak mee gaat motor rijden. En hoe toepasselijk is het cadeau die zij meenemen; Norah haar eerste eigen motor!

We hebben al geluk gehad met een paar heerlijke dagen, en mogen op zo’n mooie dag aanschuiven bij mijn schoonzusje voor een barbecue. Heerlijk!

Op 15 mei waren Arian en ik alweer een jaar getrouwd. Om dat te vieren gaan we samen een dagje op pad terwijl Norah bij haar opa en oma blijft. We hebben kaartjes besteld voor de Lion King, wat een onwijs gave musical! We hebben er ontzettend van genoten.

Na de musical eten we wat aan de boulevard van Scheveningen, en wandelen we uiteraard nog even het strand op. Ik vind het strand echt zo’n fijne plek, zou er graag dichterbij wonen. Overigens besluiten we wel dat het strand van Scheveningen niet zozeer aan ons besteed is, dan gaan we toch liever richting Zeeland!

We genieten samen van ons dagje weg, even quality tijd samen en niet alleen maar papa en mama zijn. Al missen we ons meisje allebei heel erg hoor, haha.

Ik shopte bij de Hema deze te leuke romper en shirtje. Allebei nog een maatje te groot voor Norah, dus nog even in de kast tot ze passen!

Ik houd van het aardbeien seizoen! Ben altijd helemaal blij als ze weer lekker (en een beetje betaalbaar vooral) zijn.

Ik zit er weer hoor, dit keer mét chocolade soesjes, haha.

Het aller leukste en fijnste aan mijn verlof; na de ochtend voeding nog even samen slapen en dus ook zo wakker worden. <3

En de tijd nemen om lekker uitgebreid te ontbijten.

Ons meisje valt eigenlijk nooit in de box in slaap, maar na haar prikjes was ze zo moe en overstuur, dat ze zomaar ineens vertrokken was. Gelukkig heeft ze er verder weinig last van gehad.

Tijdens de laatste week van mijn verlof is manlief twee dagen naar Londen, waardoor ik besluit twee dagen met Norah naar mijn ouders te gaan. Mama en ik maken er meteen maar een soort vakantiedag van, en gaan samen lekker uit lunchen!

Ook spendeer ik mee wat tijd bij het oppasadres van mijn moeder, en speel een spelletje Bingo met een van haar oppaskindjes. 🙂

Wat is de wereld toch mooi als de bomen groen zijn en de zon schijnt!

Alleen jammer dat dat nooit zo lang duurt hier in Nederland. De dreigende wolken komen onze kant op. Zoals je kunt zien zijn we nog druk bezig met de tuin, haha.

Ooh wat wordt ons meisje toch groot! Ze rolt (al is het eigenlijk meer vallen) in het weekend als ze drie maanden is van haar buik naar haar rug!

Had ik al gezegd dat we veel hebben gewandeld?

En ik sluit mijn verlof af met mijn allereerste Moederdag! Hoe lief is dit?! Ik krijg van manlief ook een prachtige ketting, alleen is deze nog niet binnen. Ik wacht met smart af, en zal hem zeker nog even aan jullie showen als hij eindelijk om mijn nek hangt!

Ontbijt op bed met mijn liefste vriendinnetje op Moederdag. <3

En ik sluit deze photo diary af met een foto samen met mijn meisje, eentje die we samen maakten op Moederdag.
‘Door jou is mijn grote wens uitgekomen, door jou ben ik mama.’ <3

Fijne dag vandaag!
Liefs,
Loes

Eén gedachte over “Loes’ Photo Diary 13”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.