Loes’ Photo Diary 12

Goedemorgen! Mijn photo diary deze week een keer op dinsdag, er lijkt gisteren helaas iets mis te zijn gegaan met het inplannen waardoor hij niet online is gekomen. Een dagje later dus! Kijken jullie mee naar mijn foto’s van 24 tot en met 30 april, een fijne week waarin ik veel op pad was. 🙂

Maandag
Goedemorgen! Wij beginnen onze week en dag heerlijk relaxed, ik nog in pyjama en Norah heerlijk chillend, haha.

Ontbijtje van de dag.

Ik besluit mijn haar weer eens te vlechten.

En we gaan samen aan de wandel!

 

Dinsdag
Veel drinken bij het ontbijt, borstvoedings ‘issues’, haha.

Ik ga bij een vriendinnetje langs voor een kopje thee, hoe mooi is deze lucht als ik terug rijd?

Norah vindt haar boxmobiel inmiddels echt fantastisch, ze volgt de knuffeltjes helemaal en ligt druk te bewegen met haar armen en benen.

Zodra Arian thuis is ga ik even op pad voor boodschappen, de koelkast was helemaal leeg.

 

Woensdag
Goedemorgen. <3

We gaan weer op pad, met voor mij een bak frambozen voor onderweg.

Mama is met mijn neefje en nichtje in de Monkey Town, dus ik besluit ze daar te gaan vergezellen. Ja, ik zit al om 09.00 uur vrijwillig in een krijspaleis, haha.

Lekker!

Als Norah honger krijgt, besluit ik te vragen of er een rustig plekje is waar ik even kan voeden. Het is meivakantie en dus ontzettend druk, dus ik ga liever ergens apart zitten. Ik vraag het aan een jong, volgensmij erg onervaren meisje, en ik word door haar naar het toilet verwezen… Ik besluit maar met Norah in de auto te gaan zitten.

De rest van de middag staat er niks op de planning, dus ik trek mijn fijne joggingbroek aan.

Manlief had veel zin in vers brood, dus ik zet de broodbakmachine aan.

Middag snack!

En er komt een pakketje van de Hema binnen. Ik bestelde wat kleertjes voor Norah en een jumpsuit voor mezelf.

’s Avonds soep met brood!

 

 

Donderdag

Koningsdag, dus Arian is vrij! We starten rustig op samen.

Ontbijtje.

We lopen even over de oranjemarkt in het dorp, maar na een uurtje begint het hard te regenen, dus snel weer terug naar huis. Mijn schoonouders en schoonzusje en haar vriend komen mee lunchen.

De rest van de middag spenderen we zo.

 Geen zin om te koken en heel veel zin in sushi. Manlief vindt het ook een goed idee, jammie!

’s Avonds een onrustig meisje, dus even in de draagdoek een rondje wandelen.

Vrijdag

Ik sta al vroeg bij het tank station, even tanken en op naar Erp om op visite te gaan bij een collega die 2 weken voor mij is bevallen.

Ik duik even de Wibra in voor een cadeautje en loop zelf ook niet met lege handen naar buiten. Zulke leuke printjes!

Lekker rustig middagje met Jane the Virgin!

’s Avonds koken met een lekker wijntje, heerlijk!

Zaterdag
We hebben een heel rustig dagje, Arian is nog steeds niet helemaal fit dus we slapen heerlijk bij ’s ochtends. ’s Middags begin ik aan deze gigantische stapel was!

Lekker en simpel eten.

Ik moet zo lachen om Norah’s outfit van vandaag, ze doet me denken aan een elf van de Kerstman haha.

Zondag

We beginnen de dag weer met de wekelijkse foto van Norah. Wat wordt ze toch groot. <3

Als Arian terug is uit de sportschool, rijden we naar mijn ouders. We gaan er lunchen, en ik besluit club sandwiches te maken. Ze zijn erg goed gelukt, heel lekker!

Na de lunch rijden we door naar mijn broertje, zijn nieuwe huisje bekijken. Hij woont er al een tijdje, maar door Norah’s geboorte waren we er nog niet eerder aan toegekomen om langs te gaan. Gelukkig hebben we het nu eindelijk kunnen zien!

Als ik in de supermarkt loop om eten voor ’s avonds te halen, belt mijn schoonzusje of we daar lasagne komen eten. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! We rijden direct naar hen door, en zijn uiteindelijk rond 20.00 uur ’s avond thuis. Norah is kapot en compleet overprikkeld. Dit was toch iets te veel van het goede voor haar, ook al hebben we wel een hele leuke dag gehad. Ik ben even bezig Norah rustig in slaap te krijgen, maar daarna duiken we zelf ook lekker op tijd ons bedje in. Het was weer een fijne week en weekend!

 

2 gedachten over “Loes’ Photo Diary 12”

  1. Hoi Loes!
    Wat leuk om je via het web weer tegen te komen. Gefeliciteerd met je dochter! En wat leuk dat je er over blogt! Past, volgens mij helemaal bij je en je doet het hartstikke leuk.
    Veel lieve groetjes Marjolein
    (van ROC ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.