Loes’ Photo Diary 9

Goedemorgen! Het was deze week rustig op mijn blog. Ik merk dat ik op het moment erg zoekende ben naar wat ik ermee wil. Ik schrijf graag, maar mis op dit moment een beetje de zin, tijd en inspiratie. Ik hoop dat dat weer wat terug komt als er straks weer wat meer ritme terug komt. Ik heb in ieder geval wel weer een volle photo diary voor jullie klaarstaan, van de week 3 t/m 9 april. Kijken jullie weer mee? 🙂

Maandag

Maandagochtend begin ik met een kop thee, en ik stuur deze vraag naar een vriendinnetje. We hadden ooit afgesproken van mijn eerste salaris sushi te gaan eten, dat is inmiddels zo’n 7 jaar geleden en het is er nog steeds niet van gekomen, haha. We spreken het af nu snel maar eens te gaan plannen!

Maandag wasjesdag!

Rond half 1 ligt Norah in bed, dus ik kan kiezen voor rustig lunchen óf even een dutje doen. Ik kies voor het dutje, dus zit uiteindelijk pas rond 3 uur te lunchen. Maar het dutje was heerlijk, haha.

Maar even dweilen na onze kraamborrel gisteren!

Norah is verstoppertje aan het spelen, haha.

Ooh, smelt smelt! Papa met Norah in de draagdoek. <3

Dinsdag

Ik ben weer klaar voor de dinsdag!

Hoe gaaf is onze wagenspanner? Gemaakt door mijn schoonzusje!

Pas aan het einde van de dag maak ik weer een foto. Ik ben de hele dag samen met Norah bij mijn ouders geweest, Arian is wederom een dag in Londen voor zijn werk, en sta in de keuken van mijn ouders te koken. Mama strijkt wat van mijn was weg, ik kook. Goede deal! 🙂

Woensdag

Weer even de wekelijkse foto maken van Norah. Ben zelf fan van haar outfitje. 🙂

Lekker knuffelen na de voeding. <3

En samen aan de wandel! Wat zouden onze favoriete kleuren zijn voor Norah? Haha.

Mijn lunch, een broodje kip met kaas en komkommer, maar dan anders.

Even samen achter de laptop!

Even Norah’s nageltjes knippen als ze bij me in slaap is gevallen.

’s Avonds maak ik curry, maar als ik de eerste hap neem proef ik al dat die veel te pittig is. Ik zou hem zelf nog wel kunnen eten, maar dat kan ik Norah niet aandoen.

Ik besluit een keer lekker slecht te doen, en naar de Mac Donalds te rijden. Helaas blijkt die gesloten door een verbouwing, haha. Ik haal uiteindelijk een grote loempia bij de chinees, ook lekker!

De rest van mijn avond, met Norah op de bank Prison Break kijken.

Donderdag
Vaste prik, even knuffelen en kletsen samen na de voeding.

Lunchen met ei en boterhammetjes.

Zitten ze weer. <3

Verder een rustig middagje met thee en How I met your Mother op de bank.

Vrijdag

Vrijdagochtend lekker samen aan de wandel!

Even naar de winkels en het gemeentehuis gelopen, en Norah’s eerste paspoort opgehaald. Zo leuk zo! 🙂

Wat is het toch leuk om je kind aan te kleden, haha!

En dan spuugt ze alles onder, en kan ik weer een nieuwe outfit gaan uitzoeken, haha.

’s Avonds een onrustig meisje, dus lekker zo op de bank samen.

Gelukkig lukt het op een gegeven moment om Norah in bedje te leggen, en spelen wij samen een spelletje.

Zaterdag

Ik begin de dag met een boodschappenlijstje, ik ga alleen op pad om boodschappen te doen.

Zo!

Als ik thuiskom blijkt Norah het hele uur gehuild te hebben, dus ze mag direct lekker eten!

Knuffelen op zaterdag. <3

We lunchen weer met ei, haha.

Arian helpt een kennis met wat administratie, en hij neemt deze prachtige bloemen mee als bedankje.

Vanavond hebben we de quiz hier in het dorp, en zijn we met twintig man bij ons thuis bezig. Ik tref ’s middags alvast wat voorbereidingen.

En maak ook alvast lasagne voor het avondeten.

We hebben een hele gezellige avond, al is Norah helaas heel onrustig, dus zit ik het grootste deel van de avond boven. Ik kan gelukkig wel een kleine bijdrage leveren door een heleboel voorwerpen bij elkaar te zoeken voor een opdracht. Met hulp van de buren, haha.

Zondag

Papa aan de wandel. <3

We gaan ‘picknicken’ in de tuin van mijn schoonouders, heerlijk!

En ’s avonds mogen we aanschuiven bij een BBQ bij mijn schoonzusje en broer, genieten! We zijn op tijd thuis voor Boer zoekt Vrouw, weer een hele fijne afsluiter van de week. 🙂

Laten we hopen op nog veel meer van zulk mooi weer!
Liefs,
Loes

2 gedachten over “Loes’ Photo Diary 9”

  1. Logisch dat je minder blogt. Zo’n klein meisje en een nieuwe levenstijl kost nu eenmaal meer tijd en andere prioriteiten. Neem vooral je tijd en zoek een juiste balans. Ik geniet nu extra van je blogs en je photo dairies!!
    Geniet van het prachtige gezin en meisje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.