Loes’ Photo Diary 8

Goede-maandag-morgen! Hopelijk hebben jullie weer een fijn weekend gehad, en kun je weer uitgerust aan deze nieuwe week beginnen. Dat uitgerust kun je hier wel weglaten ;), maar ik heb er in ieder geval weer zin in! Ik heb weer een Photo Diary voor jullie, met foto’s van de week van 27 maart tot en met 2 april. Een hele leuke week met heerlijk weer, taart en Norah’s kraamborrel. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Mijn maandagochtend begint helemaal goed, met heerlijke knuffels van dit liefste meisje. Zo wil iedereen toch wel de week beginnen?

Yeah, het is weer witte All Stars tijd!

Norah ligt nog lekker te slapen, dus ik duik achter mijn laptop met uitzicht op deze prachtige boom in onze achtertuin.

Dat is ook een leuk begin van de week; 600 volgers op Instagram! Volgen jullie mij er ook al?

Favoriet momentje hoor, mijn lieve meisje weer uit haar bedje halen. En ja, we hebben hier nog een hele mooie constructie staan voor de babyfoon, haha.

Alweer 06 weken!

Mijn nichtje komt op kraamvisite, en neemt dit hele toffe cadeautje mee. Super leuk, heb nu al zin om er in te gaan schrijven!

Ze komt op visite met haar dochtertje van 3 en mijn nichtje van 1, dus na de beschuit met muisjes mag deze vriend even uit de kast gehaald worden, haha.

De rest van de middag lekker samen knuffelen!

En ook ’s avonds voor het slapengaan, Norah kan moeilijk in slaap komen, maar zo lekker samen op de schommelstoel is ze zo vertrokken. Welterusten!

Dinsdag

Fijn, zo de dag beginnen. Al mijn vitamine D pilletjes vliegen over de grond in de badkamer..

Ik ben de hele ochtend in de weer met Norah, en heb rond lunchtijd even tijd om achter mijn laptop te kruipen met een salade.

Het is heerlijk weer! ’s Middags lekker in mijn t-shirt aan de wandel. 🙂

Als ik terug ben van de wandeling en wat boodschapjes gehaald heb, draai ik daarna direct weer om om de luiers naar de container die daarvoor bestemd is te brengen.

En aan het einde van de middag nog éventjes lekker in de zon met een boekje!

Ik stuur deze foto naar manlief.. Oeps!

Aan het einde van de middag ga ik koken, wat zouden we gaan eten? 🙂

Woensdag

Hoera, papa Arian is jarig! Ik geef hem dit kaartje vanuit Norah. 🙂

We beginnen de dag met een afspraak op het gemeentehuis om een paspoort voor Norah en een nieuw paspoort voor Arian aan te vragen.

Daarna de taart ophalen en meteen maar even boodschappen doen. Het is nog lekker rustig zo om kwart over 9 ’s ochtends!

’s Middags hang ik even lekker op de bank als Norah slaapt.

En als ze weer wakker is maar weer even een rondje aan de wandel. 🙂

’s Avonds komen onze families langs voor een stukje taart om Arian zijn verjaardag te vieren. Lekker!

Donderdag
Na de ochtendvoeding valt Norah bij mij in slaap, en het lukt dan helaas nooit om haar slapend weg te leggen, dus ik besluit er een luie ochtend van te maken en met haar in bed te blijven liggen. Maar, ik heb me toch honger! Heel toevallig vind ik deze twix in mijn nachtkastje, goed ontbijt. :’)

Oké, drie foto’s van eten mét chocolade op een rij, heel gezond Loes. Maar ik moet naar een afspraak in de buurt van een Emté, en toen we daar laatst een keer waren (de dag voor mijn bevalling, haha), namen we deze chocolade mee. En die is me toch lekker! Dus ik besluit even bij de winkel te stoppen en een paar repen mee te nemen.

Ik ben daarna alleen veel te vroeg voor mijn afspraak, en aangezien het heerlijk weer is, besluit ik nog even een rondje te gaan wandelen. Helaas wel op een bedrijventerrein dus niet de leukste omgeving om te wandelen, maar het zonnetje is zo fijn dat dat niet zo erg is.

Ik heb een na controle afspraak bij de verloskundige. Omdat ik die vorige week ook al bij de gynaecoloog had, kletsen we een beetje bij en worden er voor de laatste keer foto’s van mij gemaakt voor het onderzoek waar ik aan mee deed.

Thuis gekomen is er een pakketje bezorgd met dit heerlijke knuffeltje, gekregen van een oud collega van manlief. Zo lekker zacht!

Ik ga ’s avonds koken terwijl manlief even met Norah aan het wandelen is. Ik maak wraps, en heb alles in huis behalve, jawel, wraps. Ik spring even snel op de fiets naar een supermarkt in de buurt om die alsnog te halen.

Gelukt! 🙂

Vrijdag

Ik begin mijn ochtend in de wachtrij voor John Legend. Gelukkig lukt het me om kaartjes te kopen, nu al zin in!

Hierna op pad voor nog wat boodschappen. Ik heb een soepel ochtendje, eerst heb ik alle spullen inclusief Norah in de auto gezet, staat het onderstel van de kinderwagen nog binnen. Kom ik bij de supermarkt, blijk ik de opzetstukken om de Maxi Cosi op het onderstel te bevestigen thuis te hebben laten liggen. Lekker bezig! Dan maar zo, onder al die zakken chips is de Maxi Cosi met Norah erin verstopt, haha.

Thuis lukt het Norah niet om te slapen, dan maar even lekker zo!

Aan het einde van de middag valt ze toch nog even, op haar buik!, in de box in slaap.

’s Avonds lekker op de bank met heerlijke bonbon’s, jammie!

Zaterdag

Morgen is Norah’s kraamborrel, en mijn lieve vriendinnetje en haar dochter komen me vandaag helpen met het bakken van brownies en cupcakes. Gezellig! 🙂

Brownies met witte chocolade en roze hagelslag!

De rest van de dag is lui en druk. ’s Middag slaap ik even samen met Norah op de bank, en beginnen we alvast met de voorbereidingen voor morgen. ’s Avonds hebben we een lekker avondje thuis.

Zondag

De brownies en cupcakes zijn helemaal klaar voor de borrel vanmiddag!

’s Ochtends zijn we druk bezig met alles klaarzetten, en is Norah nogal onrustig. Ze lijkt last te hebben van het spugen na de fles, en begint flink te huilen als ik haar neer wil leggen. De draagdoek wederom to the rescue! Uiteindelijk zit ze daar bijna de hele dag in, voor haar natuurlijk ook wel heel fijn met de drukte.

Ik plaats deze heerlijke quote van Lief Leven ’s avonds op Instagram, wat hebben we een fantastische middag gehad!

Ik vergeet helemaal foto’s te maken ’s middags, daar is het ook veel te druk voor. Alle cadeautjes leggen we in de box, deze pakken we ’s avonds samen uit. Wat is Norah ontzettend verwend!

Blije moeders na een super leuke en fijne dag! 🙂

Tot volgende week!

6 gedachten over “Loes’ Photo Diary 8”

  1. Ik vind jou zó leuk alles beschrijven en verwerken! Ik ben volgens mij een van je eerste volgers en blijf je zeker volgen! (Ook op insta 😉 ) Fijne dag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.