Loes’ Photo Diary 7

Goedemorgen! Ik heb weer een volle photo diary voor jullie, van de laatste volle week van maart. En wat een heerlijke week was het! Sowieso konden we genieten van lekker veel zon, en begonnen ook de temperaturen op te lopen. Heerlijk zo het begin van de lente! Ook bezocht ik deze week voor het eerst het consultatie bureau, ging ik op na controle bij de gynaecoloog en gingen we deze week voor het eerst samen uit eten. Kijken jullie weer mee?

Maandag

We beginnen de week heerlijk samen in bed. Nog even een beetje dutten en knuffelen samen.

Baby voetjes. <3

’s Middags stond de eerste afspraak bij het consultatiebureau gepland. Ons meisje is zo goed gegroeid, zo fijn!

’s Avonds eten we weer bij mijn schoonouders, waarna Norah daar een uurtje blijft zodat wij rustig boodschappen kunnen doen. Ze ligt een uur te slapen, heeft niet eens gemerkt dat we weg zijn, haha.

Dinsdag

Heerlijk samen knuffelen na de voeding. ’s Ochtends zou ik eigenlijk visite krijgen, alleen heeft ze helaas een beginnende koortslip. Dat willen we natuurlijk niet riskeren, dus wij hebben samen een rustig ochtendje.

Gezouten karamel koeken. Zagen er in de winkel heerlijk uit, viel helaas een beetje tegen.

Norah speelt verstoppertje, haha.

Mijn draagdoek komt binnen, die moet ik ’s middags natuurlijk meteen even testen! Heerlijk zo’n klein lijfje tegen je aan, al moest Norah even wennen.

Woensdag

Kijk nou, wat een verwennerij op de woensdagochtend! Ik ben gigantisch moe na een slechte nacht, en krijg ontbijt op bed van manlief. Zo lief!

Gelukkig maakt dit alles weer goed. <3

Mijn vriend de slowcooker komt weer uit de kast!

Manlief werkt thuis, dus ik maak vitamientjes voor twee. 🙂

Norah ligt heerlijk in de box te slapen, dus ik duik even achter mijn laptop.

Het leuke aan een thuiswerkende man; lekker samen lunchen!

Ik vind dit een heerlijk momentje. Arian is klaar met werken en knuffelt met Norah, ondertussen kook ik het eten. Aardappeltjes, bloemkool en vis staan er vandaag op het menu!

Donderdag

’s Ochtends komt er een vriendinnetje langs met haar dochter, gezellig!

Heerlijk mini baby lijfje. <3

’s Middags heb ik een na controle bij de gynaecoloog in het ziekenhuis. Alles is gelukkig goed, mijn bloeddruk is weer prima en mijn hechtingen zien er goed uit.

Aan het einde van de middag wandelen we nog even samen naar de supermarkt, heerlijk zo!

Vrijdag
Vandaag maak ik weinig foto’s. Ik heb een gigantisch kort nachtje, Norah komt om 02.00 uur en 04.30 uur om te eten, en manlief zijn wekker gaat om 05.50 uur omdat hij een hele dag naar Londen moet voor zijn werk. We schrikken tussendoor om 05.30 uur nog wakker van een harde knal en uiteindelijk begint Norah vanaf 06.30 uur te mopperen. Ik ben dus vooral heel erg moe, haha. Ik ga een dagje naar mijn ouders, wat natuurlijk wel heel gezellig is.

Norah slaapt in de kinderwagenbak, en na de voeding van 20.00 uur rijd ik weer naar huis. En alsof ze weet dat ik gigantisch moe ben, komt ze pas om 02.30 uur weer voor de volgende voeding! 6,5 uur ertussen, wauw! Ik schrik zelf nog om middernacht wakker, omdat ik er op de een of andere manier van overtuigd ben dat Norah bij Arian ligt, maar ik voel haar er niet liggen. Nog half in slaap schrik ik me kapot, en roep naar Arian waar ons kind is, haha. Gelukkig ligt ze gewoon veilig in haar bedje, ik ben de extra uren slaap gewoon niet gewend denk ik. 🙂

Zaterdag

Zaterdagochtend gaan we op pad met zijn drietjes! Lekker broodjes halen bij de Bakker Bart.

En Arian zijn squash racket wegbrengen om opnieuw te laten bespannen.

Ook lopen we even bij de Rabobank binnen, om een rekening voor Norah te openen. We gaan met een boel cadeautjes weer naar huis.

’s Avonds gaan we samen uit eten, onze eerste date night sinds de bevalling! Ik heb gekolfd, dus kan ook genieten van een heerlijk wijntje.

Het eten is echt heer-lijk! Genieten ook dat ik weer rauwe dingen kan eten, haha.

En het heerlijke toetje!

Zondag
Ultiem zondag ochtend relaxen! Papa is sporten, dus wij dutten heerlijk verder in bed.

Ik denk even in het zonnetje te gaan zitten, maar precies als ik ga zitten wordt Norah weer wakker, haha.

Maar kijk onze prachtige boom in de tuin. Die staat nu zĂł mooi in bloei!

Norah ligt klaar in de kinderwagen om te gaan wandelen.

We wandelen naar de supermarkt, genieten van het zonnetje!

Dit is ook gigantisch genieten. Heerlijk met mijn gezinnetje (wat klinkt dat nog steeds fantastisch :)) op de bank Boer zoekt Vrouw kijken.

Wat een heerlijke week! Hopelijk blijven de heerlijke lente temperaturen, zodat we er nog lang van kunnen genieten. Dat zou nou eens fantastisch zijn voor de rest van mijn verlof. 🙂

6 gedachten over “Loes’ Photo Diary 7”

  1. Ik kijk voor het eerst op je site en ben weer helemaal terug in mijn eigen kraam/verlof weken. Wat heerlijk he, af en toe een dagje naar je ouders. Dan hoef je alleen nog maar te voeden en de rest wordt voor je geregeld. (dat had ik dan, mijn moeder is kinderverpleegkundige dus die doet niet liever en dat vertrouw ik natuurlijk voor 1000%) En wat kun je af en toe intens moe zijn he! Ik kan dat gevoel weer zo boven halen, dat je s ochtend al denkt, hoe kom ik deze dag door? Geniet nog lkkr van je verlof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.