Loes’ Photo Diary 4

Goedemorgen! Ik heb weer een volle photo diary voor jullie klaarstaan. 🙂 Een photo diary van onze eerste volledige week alleen met Norah, zonder kraamhulp. Ik loop een beetje achter met mijn photo diaries, maar vindt het wel leuk om ze toch met jullie te delen! Ook kan ik ze op deze manier nog even op mijn gemakje in elkaar zetten, iets wat ik momenteel ook nog wel heel fijn vind. 🙂 Kijken jullie mee naar mijn foto’s van de week van 27 februari?

Maandag

Maandagochtend heb ik geluk, Norah slaapt nog even verder in haar bedje, waardoor ik rustig op kan starten met een ontbijtje.

Na het voeden nog even lekker knuffelen samen. <3

Als dit kleine ukkie weer slaapt, dit keer in de box..

haal ik deze vriend uit de kast. Moet ook gebeuren!

Lunchen! Ik bak een eitje met een paar plakjes kaas eroverheen, lekker.

’s Middags doen we even samen een dutje op de bank.

En kijken we een aflevering Prison Break.

Aan het einde van de middag doe ik Norah in een lekker warm badje. Ze geniet zo van het water, ze is dan echt compleet ontspannen. Echt heerlijk om te zien!

’s Avonds komen een vriendinnetje en haar vriend langs, en koken lekker spaghetti voor ons. De beste kraamvisite, als ze ook nog eens eten meenemen!

Dinsdag
Goedemorgen dinsdag! Wij knuffelen nog even lekker in bed als papa naar zijn werk vertrokken is.

Aan het einde van de ochtend ga ik voor het eerst alleen met Norah met de auto op pad. Zo, dat is even wennen, haha! Maar het komt natuurlijk helemaal goed, we gaan wat boodschappen doen.

Zo fijn dit…

Als we thuis zijn ga ik voor ontbijt deel 2.

Ooh kijk dan. <3 Heerlijk mini mensje met haar veel te grote sokken.

’s Avonds speel ik weer even voor melk koe, haha.

Woensdag

Manlief werkt vandaag thuis, dus Norah mag ’s ochtends even met papa mee onder de douche!

Ontbijtje!

En meteen door naar de lunch, haha. Het begint al een beetje op een Photo / Food Diary te lijken. 🙂

Ik plaatste deze foto ook al op Instagram, ze kan zo door naar Sensation White, haha.

Ik ga weer even met mijn vriend aan de slag.

Aan het einde van de middag ga ik even zelf op pad, weer zo’n ‘first time’ momentje. Voor het eerst alleen op pad sinds Norah geboren is.

Vorige week hebben we een borstkolf gehuurd, inmiddels heb ik er zelf een aangeschaft dus ga ik deze terugbrengen.

Als ik thuiskom is de postbode geweest met een pakket van de Kruidvat. De billendoekjes en luiers waren in de aanbieding, dus ik deed maar even een online bestelling.

En er is een prachtige bos bloemen bezorgd, van manlief’s oud collega’s. We hebben zulke prachtige boeketten gehad, heerlijk om al die mooie bloemen in huis te hebben!

Donderdag
Mevrouw heeft er vanochtend niet zo’n zin in, maar ik wil toch echt even douchen. Dan maar even zo!

Gisteren kocht ik deze salade, heerlijk als lunch vandaag!

<3

Wij knuffelen weer even verder!

’s Avonds duiken we samen op de bank en kijken we Jungle Book, wat een gave film! Helaas zie ik het einde niet, ik val kei hard op de bank in slaap. Al die onderbroken nachten zijn toch wel redelijk heftig, haha.

Vrijdag
Wat is het toch heerlijk om mijn eigen kleding weer aan te kunnen! Ik pas eigenlijk alles ook gewoon weer, sommige broeken zitten rond mijn buik nog wat te strak, maar ik heb weer meer dan genoeg keus!

Manlief is een dagje vrij, en wil graag naar de stad om wat te gaan shoppen. We gaan dus met zijn drietjes op pad.

We plannen het zo dat we precies tussen twee voedingen op pad gaan, maar manlief heeft een flinke buit in die paar uurtjes. Alles gevonden waarvoor we op pad gingen, score!

Wij hangen weer even lekker samen op de bank, ik heb eindelijk weer eens de kans om mijn laptop erbij te pakken. 🙂

Manlief staat ondertussen in de keuken, mijn schoonouders komen eten en hij kookt dit heerlijke maaltje voor ons. Vooral de niet volledig doorbakken varkenshaas is heerlijk, haha.

’s Avonds hangen we op de bank en kijken we een stukje van The Voice Kids. Op tijd weer naar bed, om zo veel mogelijk slaap te kunnen pakken tussen de voedingen.

Zaterdag

Wat hebben we inmiddels toch veel kaartjes ontvangen, zó leuk!

We lunchen samen met de restjes van gisteren.

 

Mijn borstkolf spulletjes maar weer eens uitkoken.

We hebben een heerlijke pyjama ochtend, aan het begin van de middag ga ik douchen en kleed ik me aan. Wat kan douchen zonder op te hoeven letten of je gehuil hoort toch heerlijk zijn. Voelt als een hele dag in de spa, haha.

Zo, dacht ik dat wij met zijn tweetjes altijd al veel was hadden, is het nu echt een never ending story. Ik hang dus maar weer eens een wasje op.

’s Middags gaan we tussen de buien door even een rondje wandelen.

En hang ik de rest van de middag heerlijk op de bank met een tijdschrift. Ook komen mijn ouders nog even een kopje koffie drinken en natuurlijk met Norah knuffelen.

’s Avonds kiezen we voor lekker en makkelijk, en bestellen we pizza. Ik heb een Pizza Hawaii maar dan met verse tomaat in plaats van ham.

Zondag

Dit heerlijke kind is alweer drie weken oud. Wat gaat de tijd toch snel! ’s Ochtends komen mijn schoonbroers en -zussen langs, en blijven mijn schoonzusje en haar vriend uiteindelijk hangen tot het einde van de middag.

’s Avonds gaan we met hen en mijn schoonouders een pannenkoek eten. Heerlijk! Ik pak eigenlijk nooit een zoete pannenkoek, maar had er nu echt zin in. Hij smaakte ook goed. We eten hem snel op en gaan dan op tijd weer naar huis, er heeft er eentje weer honger. 🙂

Al met al een hele fijne eerste week samen, het is alsof het nooit anders is geweest!

4 gedachten over “Loes’ Photo Diary 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.