Loes’ Photo Diary 3

Goedemorgen! Het is alweer eventjes geleden, maar in de week voor mijn bevalling heb ik nog flink wat foto’s gemaakt om een photo diary te kunnen delen. Aangezien ik uiteindelijk op de zondag bevallen ben, is het er niet van gekomen om deze diary in elkaar te zetten en te delen. Ook al is het even geleden, het leek mij leuk om deze diary alsnog te delen. Mijn laatste week als hoogzwangere! Kijken jullie mee?

Maandag

Maandag maak ik welgeteld één foto. Mijn dag ziet er ook precies uit zoals deze foto die ik maak. Ik heb een hele rustige dag, en spendeer deze bijna helemaal op de bank met Prison Break. Ik schrijf nog wel de blog die ik dinsdag online heb gezet [KLIK], verklaart wellicht ook wat meer mijn hele rustige dag. 🙂

Dinsdag
Er moeten echt boodschappen gedaan worden, en eigenlijk zijn beschuit met muisjes het enige wat we in huis hebben. Dus ik begin maar alvast met beschuitjes eten voor mijn ontbijt.

In de ochtend komt mijn zus met mijn nichtje even op de koffie. Heerlijk kind. <3

En ik maak deze foto. 36 weken alweer!

Ook komt onze bestelde babyfoon binnen. Weer iets wat van de to do lijst afgestreept kan worden, ik ben er blij mee!

Natuurlijk wil ik hem meteen uitpakken, dus zit ik al snel omringd door alle rotzooi op de bank, haha.

Ik facetime met mama, en geef aan dat ik écht boodschappen moet doen, maar dat op het moment zo lastig vind. En omdat ik nou eenmaal een hele lieve mama heb, stapt die in de auto om mee boodschappen te gaan doen. Zo fijn. 🙂

Voor de lunch nemen we lekkere broodjes mee. Je ziet het wellicht niet zo heel goed, maar deze croissant is echt gigantisch. En lekker. 🙂

Mijn schoonzusje ligt nog in het ziekenhuis, en blijkt dinsdag de hele dag alleen te zijn. ’s Middags gaan mama en ik dan ook even op visite, en mag ik voor het eerst met ons nieuwe nichtje knuffelen. Heerlijk!

Aan het einde van de middag hang ik op de bank met The Big Bang Theory, en de halve aflevering zit er een gigantische zwarte vlek midden op het scherm. Heel bijzonder? Het is ook alleen bij dit programma, dus het zal wel aan de uitzending liggen.

Woensdag
Woensdagochtend is heel rustig en lui, ik kom pas laat uit bed en voor ik gedoucht beneden ben is mijn papa er al. Hij werkt in de buurt, en komt mij oppikken zodat ik mee naar het dorp naar mijn ouders kan. We lunchen samen, en papa rijdt mee naar de verloskundige. Daarna gaan we op pad.

Papa heeft wat problemen met zijn auto, maar moet een paar handschoenen gaan kopen. Hij laat de motor dus draaien terwijl ik in de auto blijf wachten en hij binnen de handschoenen gaat halen.

Mijn moeder is op mijn neefje en nichtje aan het passen.

’s Middags gaan we op verjaardag, en geniet ik van dit heerlijke stuk taart.

’s Avonds eten we daar ook frietjes mee, dat vind deze zwangere geen enkel probleem, haha.

Manlief komt mij ophalen bij mijn ouders, en vanuit de verjaardag krijg ik nog een lekker stukje taart voor hem mee. Natuurlijk geniet ik ook nog even van een stukje, haha.

Donderdag

Donderdagochtend ga ik even naar het centrum, langs de Kruidvat en de Albert Heijn.

Een paar kleine boodschapjes lukken me gelukkig nog wel zelf. 🙂

En ik vul mijn snoepjespot weer eens bij.. Niet goed, maar wel lekker.

Hele lekkere lunch! Tortilla pizza’s met creme fraiche, rode ui, kaas en gerookte zalm uit de oven.

De rest van de middag spendeer ik zo, heerlijk relaxed. 🙂

Vrijdag
Goedemorgen vrijdag! Ik heb in de ochtend afgesproken met een vriendinnetje om te gaan High Tea’en.

Zo lekker allemaal!

En in deze prachtige locatie! Dit is in de Broederkapel in Veghel.

Als ik thuiskom heb ik nog even tijd voor ik weer op pad moet, dus ik besluit de enveloppen voor de geboortekaartjes af te maken. Alleen nog de postzegels erop en dan zijn ze helemaal klaar om gevuld te worden!

Ik mag weer naar het ziekenhuis, weer op pad voor bloed prikken en mijn potje urine weg te brengen.

De afspraak loopt iets anders dan verwacht, mijn bloeddruk blijft hoog dus wil de gynaecoloog me toch nog even aan de CTG en bloeddrukmeter leggen. Hoe deze afspraak verder ging, hebben jullie kunnen lezen in mijn zwangerschapsupdate van week 37 [KLIK].

Na de afspraak kan ik thuis niet stilzitten. Nu we weten dat de geboorte erg dichtbij gaat komen, moet alles opgeruimd en klaargezet worden. Tussendoor nog even een buikfoto, heel bizar dat mijn buik na dit weekend weg zal zijn.

Manlief is niet thuis, dus ik maak voor mezelf makkelijk eten klaar.

’s Avonds hang ik op de bank met mijn laptop en baby belly, ons meisje laat nog even haar kunsten zien, haha.

Zaterdag
Daar is mijn buik nog een keertje!

’s Ochtends even wat boodschapjes doen, wat een weer!

De babykamer. <3

’s Middags lig ik er zo bij. Helaas nog geen mogelijkheden om me in te leiden, dus na twee uurtjes zijn we weer op weg naar huis.

Met de tip om even lekker in bad te gaan, dus dan doen we dat maar! Ik blijf erbij, echt een gek gevoel dat die buik morgen weg zal zijn.

Ook meteen de laatste foto van deze week, op zondag hadden we het iets te druk met andere dingen, haha. Maar dat lezen jullie snel in mijn bevallingsverhaal!

Hopelijk vonden jullie het leuk om (met vertraging) nog even mee te kijken in mijn laatste week als hoogzwangere. Gek om te bedenken dat dit alweer een dikke drie weken geleden is, de tijd gaat ineens zo snel! Ik probeer mijn photo diaries te blijven delen tijdens de rest van mijn verlof. 🙂

Liefs,
Loes

3 gedachten over “Loes’ Photo Diary 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.