Mijn babyshower

Jullie hebben het op Instagram of gisteren in mijn Photo Diary al voorbij kunnen zien komen, maar afgelopen zaterdag werd ik verrast met een super leuke babyshower. Zó leuk! <3 Ik deel vandaag graag wat meer over deze middag en een aantal foto’s met jullie.

Oké, ik schrijf wel dat ik verrast werd, maar ergens had ik al wel iets in de gaten. Ik wist dat er een babyshower voor me georganiseerd werd door mijn lieve vriendinnetje en zus, dus ik wist dat ik het kon verwachten. Her en der waren er wat opmerkingen gemaakt door een aantal vriendinnetjes, waardoor ik met wat gepuzzel, haha, eigenlijk al we op afgelopen zaterdag uitkwam. Tel daarbij op dat we ’s middags voor mijn schoonmoeders verjaardag om 14.00 uur bij hen moesten zijn, terwijl mijn schoonmoeder áltijd haar verjaardag ’s avonds viert, en het kon voor mijn gevoel eigenlijk niet meer missen. Ondanks dat misschien de verrassing niet al te groot meer was, is het natuurlijk súper leuk dat de moeite werd genomen om dit voor mij te organiseren. Wat voel je je toch speciaal zo’n middag!

Iedereen zat achter de banken ‘verstopt’, en kwamen erachteruit gesprongen op het moment dat we binnen kwamen lopen. 🙂 Helaas konden een aantal vriendinnetjes er niet bij zijn (van twee lieve vriendinnetjes was de dag ervoor de opa overleden, heel begrijpelijk natuurlijk dat zij er niet bij konden zijn), maar ik heb genoten met mijn vriendinnetjes en familie die deze middag mee ons meisje kwamen ‘vieren’.

Deze prachtige taart hebben ze laten maken speciaal voor deze middag. Wat is hij gaaf! En hij was ook heerlijk kan ik je vertellen. 🙂

Ik mocht dan ook beginnen met het aansnijden van de taart, zodat we daar lekker van konden genieten. Gelukkig heb ik met onze bruiloft in mei al kunnen oefenen met het aansnijden van een taart, al deed manlief toen het meeste werk, haha.

Mijn vriendinnetje en zus hadden erg leuke dingen bedacht. Zie je de knijpertjes met eendjes aan mijn jurk? Iedereen kreeg bij binnenkomst vier knijpertjes, en de rest van de middag mochten we geen baby, kindje en kleine zeggen. Betrapte je iemand op het toch zeggen van een van deze woorden? Dan mocht je een knijpertje van diegene afpakken. Ik bleek hier heel erg slecht in te zijn, en was als eerste mijn knijpertjes kwijt, haha. Grappig hoe ontzettend je op je woorden let op zo’n moment.

Mijn zus had een heel leuk boekje in elkaar geknutseld, die iedereen in mocht vullen. Ze mochten de naam van onze baby girl, geboortedatum en geboortegewicht raden. Ook heeft iedereen een wens ingevuld, heel erg leuk!

En iedereen had een lief cadeautje gekocht, ingepakt en een babyfoto van zichzelf erop geplakt. En jullie snappen hem al, als ik raadde wie er op de foto stond, mocht ik het cadeautje openmaken. Bij babyshowers waar ik geweest ben, was dit heel erg leuk om te zien bij de mama to be. Als je dan zelf moet gaan raden merk je pas dat het eigenlijk niet te doen is, haha. Oké, de twee zwart wit foto’s van mama en schoonmama waren zo geraden, en ook mijn zus lukte me aardig snel. Maar verder heeft dit nog wel even geduurd, haha.

Maar uiteindelijk is het gelukt, en we zijn super verwend met hele leuke cadeautjes! Dit speenkoord maakte mijn schoonzusje zelf, heel erg leuk gedaan. 🙂

Ook had mijn vriendinnetje nog wat kaartjes met baby gerelateerde vragen meegenomen, waarvan ik er nog een paar heb moeten beantwoorden. Deze vragen waren echter vooral heel erg grappig, en soms te apart voor woorden, dus dat was vooral heel grappig. Al met al was het vooral een hele leuke en gezellige middag, waarvan ik super heb genoten!

Uiteindelijk hebben we nog wat leuke (groeps)foto’s gemaakt, maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik die voor mezelf houd. Op deze manier is dit gewoon een heerlijke narcistische blog met alleen maar foto’s van mezelf, haha.

Wat is het heerlijk om op deze manier een middag in het zonnetje gezet en vooral ontzettend verwend te worden!
Zijn jullie zelf ook verrast met een babyshower tijdens je zwangerschap?

Liefs,
Loes

12 gedachten over “Mijn babyshower”

  1. super leuk! jammer dat het geen verrassing meer was, maar alsnog erg leuk dat ze dit hebben georganiseerd voor je. je voelt je toch even speciaal he op zo’n moment. dat met die cadeaus en babyfoto’s had ik ook en ik vond t inderdaad ook best lastig! ik vind het idee van die knijpertjes en die woorden die je niet mag noemen echt een grappig idee!
    p.s. ik wil je blog eigenlijk op bloglovin volgen maar dat gaat dus niet… hij is niet bekend daar?
    Bertine onlangs geplaatst…De nieuwste schoenen van 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.