Loes’ Photo Diary 1

Goedemorgen maandag! Zoals ik vorige week al aangaf, heb ik het deze week wat anders aangepakt. Ik heb de hele week foto’s gemaakt, nu ik met verlof ben heb ik daar natuurlijk mooi de tijd en gelegenheid voor. 🙂 Het is een grote diary met veel foto’s geworden, hopelijk vinden jullie het leuk om mee te kijken!

Maandag

Mijn dag en week begin ik gezond, met een ontbijtje met yoghurt en fruit.

Ik heb een rustige ochtend, en skip meteen door naar de lunch. Lekker ei met champignons en crackers met kaas!

Na de lunch besluit ik op een rustig tempo richting de supermarkt hier om de hoek te lopen, om lekker vers brood te halen. In onze wijk ligt nog op veel plekken een laagje sneeuw!

Ik besluit mijn verlof goed te beginnen, en mijn gigantische was achterstand te gaan vouwen. Staand is het niet zo fijn meer, dus ik zet mijn strijkplank omlaag en kan zo zittend veel fijner vouwen.

Ahum, ik zei al dat ik een wasachterstandje had toch?

’s Middags duik ik lekker op de bank met een tijdschrift.

Aan het einde van de middag hebben we een afspraak bij de verloskundige, waar ik voor de afspraak nog vrolijk deze foto maak.

Maar zoals jullie afgelopen week al hebben kunnen lezen [KLIK], loopt deze afspraak helaas niet zoals gepland en moeten we naar het ziekenhuis.

Uiteindelijk lopen we pas tegen half 11 het ziekenhuis weer uit, en hebben we allebei nog niks gegeten. We rijden dus nog maar even door de Mac Drive, hadden we wel verdiend. 🙂

Dinsdag

Dinsdagochtend begint vroeg, als onze box bezorgd wordt. Ik moet er wel om lachen als deze gigantische vrachtwagen voor de deur stopt, terwijl er alleen een box bij ons bezorgd wordt, haha.

Ik ben kapot van gisteravond, dus het is een joggingbroek en pantoffels dag.

Rond de lunch komt een van mijn liefste vriendinnetjes langs met haar dochter. We zijn allebei redelijk verslaafd aan stokbroodjes met avocado en gerookte kip, dus die stonden vandaag ook weer op het menu. Lekker!

Aan het einde van de middag mag ik nog even naar de verloskundige, omdat het me allemaal nog niet lekker zit. Gelukkig kan zij mij geruststellen, maar doordat ik al een paar dagen minder leven voel, raadt zij mij aan om lekker in bad te gaan om te kijken of de kleine daarop reageert. In bad op advies van de ‘dokter’, dat laat ik me geen twee keer zeggen. 🙂

Woensdag

Woensdagochtend staat mijn mama al vroeg voor de deur, samen met mijn lieve nichtje. Zij past op woensdag op de kindjes van mijn zus, en komt vandaag gezellig een dagje mijn kant op.

Geweldig vermaak, zo’n theedoos, haha. Hij wordt helemaal heringericht.

Ik voel me nog steeds redelijk vervelend, met heel veel hoofdpijn, dus maak even van de gelegenheid gebruik nu mama er is om samen boodschappen te gaan doen. Dan heb ik iemand die mee kan nadenken en sjouwen.

’s Avonds eten we de Turkse pizza’s naar recept van Jamie Oliver, inmiddels aangepast naar wat we zelf lekker vinden. Blijft een van mijn favorieten!

Donderdag

Vanmiddag moeten we weer terug naar het ziekenhuis voor een extra controle, en ik merk ’s ochtends dat ik het toch wel weer spannend vind. Om de ochtend door te komen begin ik maar het met vouwen van een wasje.

Ik heb geluk, we hebben nog een Turkse Pizza over. Ik lunch op tijd in verband met de afspraak terwijl ik wat met mijn blog bezig ben.

Zitten we weer! Toch wel een stuk relaxter als maandagavond, nu er natuurlijk geen spoed achter zat en ik op afspraak langskwam. Afgelopen vrijdag hebben jullie al kunnen lezen [KLIK] dat alles er gelukkig goed uitzag. 🙂

De rest van de middag hang ik op de bang met flinke hoofdpijn vanuit mijn nek, dus lekker de pittenzak in mijn nek. Ideaal ding!

Vrijdag

Vandaag alweer 35 weken zwanger! Ik kan geen 35 maken met mijn mijlpaalblokken, dus dan tellen we maar af. 🙂

Oh god, wordt het zo’n dag? Ik wil groenafval en oude bloemen weg gaan gooien, maar de groene container is dichtgevroren. Als ik daar mee bezig ben, valt al het groenafval op de grond.. En bukken gaat al zo lekker soepel op het moment, haha.

In de ochtend komt een vriendinnetje langs voor een kopje thee, gezellig! Overigens is zij haar dochter terug op het kleed aan het leggen als ik deze foto maak. 😉

Ik maak weer eens een selfie buikfoto voor op Instagram.

En duik daarna op de bank met Bridget Jones’s Baby. Heel eerlijk gezegd vond ik hem leuk, maar ook weer niet zó fantastisch. Leuke film om gezien te hebben in ieder geval.

’s Avonds ga ik richting mijn schoonouders, voor de babyshower van mijn schoonzusje die een week voor mij is uitgerekend. Het is een gezellige avond, maar de drukte helpt niet met mijn hoofdpijn, dus ik ga op tijd richting huis.

Zaterdag

Zaterdagochtend begint met fruit, yoghurt, krentenbollen en een boodschappenlijstje maken

Ik heb me klaargemaakt, en terwijl manlief een paar boodschapjes gaat halen, zit ik lekker te relaxen.

Ik had zó’n zin in een kaassoufflé, haha. En ik heb geluk, voor de lunch bakt manlief er een voor me. 🙂

Na de lunch gaan we naar mijn schoonmoeder, die vandaag jarig is en haar verjaardag zou vieren. Maar daar aangekomen was er een heel ander soort feestje, namelijk mijn babyshower. 🙂 Super leuk! We worden gigantisch verwend met al deze leuke cadeautjes.

Ik zal van de week nog wat meer foto’s delen, maar ze hebben een super leuke taart laten maken waar deze baby op ligt. Voelt toch een beetje gek om die op te eten, haha, dus die gaat van de taart af voor ik hem aansnijdt. Ik heb zaterdag op Instagram [KLIK] al een foto van de hele taart gedeeld!

We blijven nog even bij mijn schoonouders waar manlief ook naartoe komt, en besluiten daar mee te eten.

’s Avonds nog maar een stukje taart voor schoonmama’s verjaardag, ik mag voor twee eten toch? 😉 Hierna is mijn batterijtje aardig leeg, dus kruip ik thuis lekker op tijd in bed.

Zondag

Ontbijten met taart, dat mag als je zwanger bent toch? 🙂

We hebben een nieuwe douche cabine besteld, die manlief gisteren probeerde te vervangen. Helaas blijkt er wat kapot te zijn, en als we dan toch bezig zijn, kan het maar beter in één keer goed gebeuren. Er moet wat besteld worden, dus douchen zit er even niet in zoals je ziet. Gelukkig hebben we een bad!

’s Middags gaan we naar een vriendin toe, en besluiten de auto iets verder weg te parkeren. Zo halen we even een frisse neus als we het stukje naar haar huisje lopen.

We worden heerlijk verwend met zo veel lekker eten! Zij komt zelf uit Spanje, en heeft altijd de heerlijkste Spaanse hammen in huis. Helaas moet ik die deze keer skippen, maar er is zo veel lekkers dat dat niet erg is.

Zoals eigenlijk altijd met deze meiden zitten we de hele middag te eten, en duiken we bij thuiskomst heerlijk op de bank en doen we niks meer. 🙂

Ik hoop dat jullie mijn eerste wekelijkse Photo Diary leuk vonden! Ik vond het zelf in ieder geval fijn om nu de hele week foto’s van de ‘hoogtepunten’ van mijn week te maken, en deze zo met jullie te kunnen delen. 🙂
Heb je zelf een fijne week gehad?

Liefs,
Loes

4 gedachten over “Loes’ Photo Diary 1”

 1. Heerlijk he die laatste weken!!
  Behalve het ziekenhuis dan maar gelukkig is alles goed!
  Dat in bad gaan vond ik altijd zo leuk mijn kleine werd er helemaal wild van heel mijn buik werd bont en blauw getrapt haha!
  En nu is ie 11 maanden en vind ie het nog steeds heerlijk om in bad te gaan!
  Geniet van die laatste weken want ze vliegen ECHT om!!

 2. Wat fijn dat alles toch goed is met jullie kindje! Aftellen nu dan :D. En leuk hè, zo verrast worden met een babyshower. Ik had ook niks door toen ze dat voor voor mij hadden gedaan. Dat eten bij jouw vriendin ziet er heerlijk uit!
  Groetjes, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.