De kledingkast van onze dochter

DSC_0958

Alweer tien weken geleden, deelde ik de spulletjes die we tot die tijd gekocht en gekregen hadden voor ons meisje [KLIK]. Op dat moment was ik 23 weken zwanger, nu met 33 weken is de kledingkast van ons meisje weer een stuk verder gevuld. 🙂 Omdat jullie het de vorige keer leuk vonden om te zien wat we gekocht en gekregen hadden, deel ik dit vandaag nog een keer! Ik beperk me nu wel tot de kleding die we hebben gekocht en gekregen in maatje 50 en maatje 56. Als ik nu ook alle hydrofiele doeken en witte rompers toe ga voegen, dan zijn jullie morgen nog foto’s aan het kijken, haha. Kijken jullie mee?

DSC_0936Ik begin met maatje 50. Ooh, wat zijn die kleertjes klein en super schattig! Ik heb niet veel gekocht in deze maat, omdat natuurlijk niet zeker is hoe lang het ons meisje zal gaan passen. Ik ben dus meer los gegaan op maatje 56, haha. Dit setje kocht ik bij de Hema, en deelde ik laatst ook al een keer op Instagram. Ik ben er blij mee!

DSC_0938

Dit shirtje komt van de Hema, en kreeg ik van een van mijn lieve collega’s. Het broekje/legging komt van Z8.

DSC_0940

En nog een shirtje van de Hema. Ik heb nog een legging in maat 50, maar die hoort bij het eerste pakje. Deze wil ik binnenkort in een apart artikel gaan delen, maar uiteindelijk kan ik alles in maatje 50 heel makkelijk combineren. Super fijn! En mocht het nodig zijn, dan is er zo wat bijbesteld in deze maat. 🙂

DSC_0928

Twee rompers van de Hema in maat 50/56. Erg jongen/meisje zo, haha. Maar een meisje hoeft natuurlijk niet alleen maar roze te dragen. 🙂

DSC_0932Dit schattige setje in komt van de Prénatal, en kregen we van mijn schoonouders. Ik vind hem erg leuk, en het shirtje kunnen we natuurlijk ook bij andere broekjes gebruiken! Dit setje is maat 56, alles vanaf nu is maatje 56.

DSC_0933

En een pakje van de H&M. Ik vind hem zo stoer, ben er heel blij mee!

DSC_0942

Dit pakje komt ook van de H&M, en wordt verkocht als pyjama pakje. Omdat ik niet denk dat ons meisje dan al vaak een pyjama aan zal hebben, denk ik dat ik hem eerder zal gebruik als box pakje.

DSC_0943

Detailfoto van dit pakje. Hoe schattig zijn die spookjes!

DSC_0946

Dit shirtje bestelde ik bij Jufz, waar ik mijlpaalblokken heb besteld. Ik was nog even op de website aan het rondneuzen, en kwam deze ook tegen. Vond hem heel tof, dus kon hem niet laten liggen (op een digitale manier dan :)).

DSC_0947

Dit shirtje van de Hema kreeg ik wederom van een van mijn lieve collega’s!

DSC_0948

Twee basic truitjes van de H&M. Ik heb eigenlijk de afgelopen weken alles geshopt wat ik leuk vond, maar nooit echt gekeken of ik ook leuke setjes kon maken met wat er in de kast lag. Dat ben ik een paar weken geleden dus maar wel even gaan doen, en doordat ik best een aantal broekjes met drukke print had, begon de zoektocht naar basic truitjes. Vond ik overigens nog niet heel makkelijk te vinden.. Maar deze twee vind ik erg leuk!

DSC_0951

Een erg leuk grijs truitje, ook van de H&M.

DSC_0953

Twee vestjes, wederom van de H&M. Het linkse grijze vestje is erg dun, waarschijnlijk vooral fijn om over een truitje of romper met lange mouwen aan te doen. Het rechtse vestje vind ik zelf super tof, is ook iets dikker.

DSC_0955

Het linker broekje komt van de Hema, ik vind hem super leuk met de pinguïns! De rechter legging komt van de H&M, fijn zo’n basic legging die makkelijk te combineren is. En het stofje is zo heerlijk zacht.

DSC_0956

Als laatste nog twee broekjes, wederom van de H&M. De roze met hartjes vind ik vooral heel erg schattig. De rechter is in het echt wat donkerder grijs/zwart, en vind ik vooral erg handig om te combineren met drukke of gekleurde truitjes.

Zoals jullie zien heb ik vooral veel geshopt bij de H&M en de Hema. Tot nu toe vind ik dat ze daar erg leuke newborn kleertjes hebben, hopelijk gaat de kwaliteit ook goed bevallen! Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat passen bij ons meisje.

Hopelijk vonden jullie het leuk om zo even mee te kijken in de kledingkast van onze kleine! Wat vinden jullie van de spulletjes die we tot nu toe hebben voor onze dochter?
Liefs,
Loes

8 gedachten over “De kledingkast van onze dochter”

  1. Ohhh superschattig! Ik had/heb ook veel van beide winkels én ben echt fan van nextdirect.com, ook een aanrader!

    Ik vond trouwens bij mijn dochter zowel Hema als H&M groot vallen. Maat 50 tot 1 maand-6 wkn aan gehad en ze was vrij gemiddeld bij haar geboorte (3200 gram en 50 cm).

    Maar ach, denk maar zo: kleine kleertjes zijn zo bij gekocht/gevraagd aan je bezoek!

    Heerlijk he, die mini kleertjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.