Mijn tweede trimester in buik foto’s

tweede-trimester-in-buik-fotos

Inmiddels zit ik alweer in het derde trimester van mijn zwangerschap, en heb ik de afgelopen weken met veel plezier elke week een zwangerschapsupdate inclusief foto gedeeld. Elk weekend maakt manlief een foto van mij met buik. Iets waar we bij de 13 weken mee gestart zijn, en waar ik nu al super blij mee ben. Ik vind het (nu al) heel erg leuk om de foto’s terug te kijken, en mijn buik per week te zien groeien.

Of ja, vanaf de 18 weken dan. Voor mijn gevoel begin je vanaf dan een beetje buik te zien, en begint hij pas de afgelopen weken echt flink te groeien. Eerder schreef ik al een blog over de groei van mijn buik tussen week 18 en week 23. Want vanaf week 23 heb ik voor mij gevoel écht een zwangere buik.

Ik vind het heerlijk, die groeiende buik. Het blijft zo bijzonder hoe het vrouwelijk lichaam dit toch allemaal maar doet, en die buik toch elke keer weer verder kan groeien. Ik vraag me nu al wel eens af hoe dat over een tiental weken toch moet gaan zijn. Voor mijn gevoel staat mijn huid nu al af en toe op knappen, laat staan als het gewicht van ons meisje nog ongeveer verdriedubbelt is.

Het leek mij erg leuk om terug te kijken op mijn tweede trimester door middel van alle buik foto’s die we de afgelopen weken gemaakt hebben. Je ziet de foto’s van week 14 tot en met week 27 hieronder op een rijtje!

14 weken
14 weken
15-weken-1
15 weken
16 weken
16 weken
17 weken
17 weken
18 weken
18 weken
19 weken
19 weken
20 weken
20 weken
21 weken
21 weken
22 weken
22 weken
23 weken
23 weken
24 weken
24 weken
25 weken
25 weken
26 weken
26 weken
27 weken
27 weken

Liefs,
Loes

2 gedachten over “Mijn tweede trimester in buik foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.